Schilderwerk buiten

De identiteit van uw woning

Schilderwerk buiten

De identiteit van uw woning.
Image

Bescherming van uw woning

Voorkom problemen zoals houtrot
Image

Uitstraling van uw woning

Creëer een passende uitstraling
Image

Vakkundig onderhoud

Minstens elke 5 á 7 jaar
Is uw schilderwerk buiten aan vernieuwing toe? De buitenzijde van uw pand of woning lijdt onder hitte, regen, sneeuw en wind. Goed buitenschilderwerk is dan ook veel meer dan een fraaie afwerking: het beschermt uw woning en voorkomt problemen zoals houtrot of lekkage.

Schilderwerk aan houten gevelelementen is minstens elke 5 à 7 jaar toe aan een volledige schilderbeurt. Dat verschilt overigens per gevelzijde want door de invloed van zon en regen zullen de zuidelijk en westelijk gelegen gevels eerder om onderhoud vragen dan de noordelijk en oostelijk gelegen geveldelen. Ook de mate waarin bijvoorbeeld een overstek de gevel beschermd is van invloed op de onderhoudsbehoefte aan uw woning en/of pand.

Goed onderhoud gaat echter verder dan eens in de 5 à 7 jaar het geheel overschilderen. Door in de tussenliggende periode regelmatig uw schilderwerk te (laten) controleren en waar nodig bij te werken kunt u de levensduur van het schilderwerk verlengen.

Joey is een serieuze en een vak bekwaam schilder. De eerste afspraak op tijd, een overzichtelijke offerte, goede uitleg en neemt er de tijd voor om het werk op te nemen. Er is een goede prijs/kwaliteit verhouding. Een echte aanrader.
Ben
Voor de tweede keer ons huis aan de buitenkant laten schilderen door Schildersbedrijf Joey Simon. Wij wilden ons huis ditmaal een tintje donkerder. Joey heeft meegekeken welke kleur het mooist is. Er is vakmanschap en top resultaat geleverd.
Marninck en Christien

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Samen kijken wij naar de beste en mooiste oplossingen voor uw schilderwerk. Na de offerte aanvraag, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
Vraag hier uw offerte aan
Image

Duurzaam en kwalitatief

Bij Schildersbedrijf Joey Simon geloven wij in duurzaam buitenschilderwerk. Schilderwerk dat uw pand of woning mooi maakt én mooi houdt. De kwaliteit van de ondergrond, de verfkeuze en de schildertechniek bepalen namelijk voor een groot deel hoe lang uw buitenschilderwerk meegaat. Samen met de klant streven wij naar het beste en mooiste eind resultaat.
Image

Advies over schilderwerk buiten

Schildersbedrijf Joey Simon laat uw pand of woning weer stralen. Wij zetten bijvoorbeeld uw kozijnen, deuren, dakkapel, overkapping of bijgebouw strak in de verf. U kunt zelf een verfkleur kiezen, of u door ons laten adviseren. Welke kleur en verf past het beste bij uw pand/woning? Wat is de staat van de ondergrond? We denken graag met u mee, voor een prachtig eindresultaat.

Veelgestelde vragen

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn beantwoorden wij hieronder de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Projecten