Lak spuiten

Een mooi en strak resultaat

Lakspuiten

Een mooi en strak resultaat
Image

Sneldrogend

Snel zichtbaar resultaat
Image

Kras en slijtvast

Langer kwalitatief resultaat
Image

Hoge laagdikte

Beschermend
Lak spuiten zorgt ervoor dat ramen, deuren, kozijnen en al het andere houtwerk strak afgewerkt worden. Dat wil zeggen zonder strepen van kwast of roller.

Door middel van lak spuiten voorzien wij ramen, deuren, kozijnen, trappen, lambriseringen en houtwerk van een mooie, nieuwe laklaag. Ook kunnen wij bijvoorbeeld de betimmering op zolder spuiten. Omdat de lak die wij gebruiken speciaal voor het spuiten ontwikkeld is wordt het eindresultaat erg mooi. Dus zeer strak en helemaal egaal. Daarnaast krijgt u geen kwaststrepen zoals bij normaal schilderwerk vaak wel het geval is.

Joey is een serieuze en een vak bekwaam schilder. De eerste afspraak op tijd, een overzichtelijke offerte, goede uitleg en neemt er de tijd voor om het werk op te nemen. Er is een goede prijs/kwaliteit verhouding. Een echte aanrader.
Ben
Voor de tweede keer ons huis aan de buitenkant laten schilderen door Schildersbedrijf Joey Simon. Wij wilden ons huis ditmaal een tintje donkerder. Joey heeft meegekeken welke kleur het mooist is. Er is vakmanschap en top resultaat geleverd.
Marninck en Christien

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Samen kijken wij naar de beste en mooiste oplossingen voor uw schilderwerk. Na de offerte aanvraag, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
Vraag hier uw offerte aan
Image

Lak spuiten vereist voorbereiding

Om bij het spuiten van hout een mooi en strak eindresultaat te krijgen besteden wij veel tijd aan de voorbehandeling en voorbereiding van de ondergrond.

Voordat wij gaan spuiten wordt het houtwerk eerst goed ontvet. Na het ontvetten, schuren wij het oppervlak met professionele schuurmachines. Doordat al onze machines voorzien zijn van stofafzuiging is de overlast minimaal. Na het schuren wordt het oppervlak door ons geplamuurd met en nogmaals geschuurd. Vervolgens maken wij het oppervlak stofvrij en ontvetten wij het nogmaals.

Het houtwerk is nu helemaal voorbereid voor het lak spuiten en is klaar voor een nieuwe gladde verflaag. Goede voorbereiding is het halve werk. Het spuiten gaat namelijk veel sneller dan schilderen met een kwast maar de ondergrond moet goed zijn. Alleen dan krijgt u mooi en strak lak spuitwerk!

Image

Hoe werkt lak spuiten?

Na het voorbereiden van de ondergrond kunnen we beginnen met het lakspuiten. Wij gebruiken binnenshuis altijd een watergedragen lak. Deze lak is oplosmiddelvrij. Ook worden alle niet te spuiten delen afgeplakt. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld de muren en ramen rondom de kozijnen.

Nadat alles netjes is afgeplakt spuiten wij het houtwerk met een airless spuitmachine. Omdat watergedragen lak relatief snel droogt, kunnen wij meerdere lagen spuiten op één dag. Ook op trappen is de lak snel droog waardoor bij het spuiten van trappen, de trap maar enkele uren niet gebruikt kan worden.

Zodra al uw houtwerk strak in de lak staat, ruimen wij al het afplakmateriaal op en is uw schilderwerk klaar! Doordat wij kwaliteit leveren tegen een scherpe prijs heeft u jarenlang plezier van mooi en strak lakspuitwerk!

Veelgestelde vragen

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn beantwoorden wij hieronder de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Projecten