Buitengevels

Verfraaiing en bescherming van de gevels

Buitengevels

Verfraaiing en bescherming van de gevels
Image

Dampdoorlatend

en ook ademend
Image

Weersbestendig

Bescherming tegen weersinvloeden
Image

Minder alg- en mosvorming

Behoud van schone gevels
De gevel schilderen is belangrijk voor de uitstraling van de gehele woning, echter is de beschermende factor van verf op de buitenmuur minstens net zo belangrijk.
De buitenmuur van uw woning krijgt door slecht weer zoals regen, vorst en temperatuur verschillen veel te voortduren. Het is daarom van belang de gevel na verloop van tijd opnieuw te schilderen. Voor gevels van een huis is dit vaak elke 5 á 7 jaar. Het maakt geen verschil of u in een villa, tussen woning of in een nieuwbouwwoning woont. Het is de bedoeling dat uw buitenmuren uw woning beschermen tegen alle soorten weersomstandigheden.
Joey is een serieuze en een vak bekwaam schilder. De eerste afspraak op tijd, een overzichtelijke offerte, goede uitleg en neemt er de tijd voor om het werk op te nemen. Er is een goede prijs/kwaliteit verhouding. Een echte aanrader.
Ben
Voor de tweede keer ons huis aan de buitenkant laten schilderen door Schildersbedrijf Joey Simon. Wij wilden ons huis ditmaal een tintje donkerder. Joey heeft meegekeken welke kleur het mooist is. Er is vakmanschap en top resultaat geleverd.
Marninck en Christien

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Samen kijken wij naar de beste en mooiste oplossingen voor uw schilderwerk. Na de offerte aanvraag, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
Vraag hier uw offerte aan
Image

Gevel keimen

Deze minerale verf wordt ook wel “Keim” genoemd en het schilderen hiermee “Keimen”. De Keimverf is 99% damp doorlatend en bij 2 behandelingen zelfs tot 98% damp doorlatend in tegenstelling tot andere soorten met slechts 60% tot 36% bij 2 behandelingen. Naast de ademende werking is deze Keim zowel UV als weerbestendig en heeft een alg en mos werende werking. De Keimverf is in vele kleuren te verkrijgen en is door de extreme eigenschappen aanzienlijk duurder dan de gewone buiten muurverven.

Door toepassing van Keim (verf) op gevelbakstenen zijn alle kleurvariaties mogelijk . De eigenschappen van de baksteen worden door de keimlaag niet aangetast. Voor het keimen van uw buitengevels komen wij samen met een vertegenwoordiger van keim op locatie om de klus in kaart te brengen, zo kunnen wij de beste werkwijze hanteren voor het duurzaamste en mooiste resultaat.

Image

Gevel schilderen (muurverf/latex)

Schilderen/latexen van buitengevels is een iets voordeligere oplossing dan het keimen van uw gevels. Er zijn zeer goede soorten buiten muurverven verkrijgbaar, die toch zeer goede ademende eigenschappen bezitten, maar iets vaker een herbehandeling nodig hebben dan de duurdere Keim behandeling.

Veelgestelde vragen

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn beantwoorden wij hieronder de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op via het contactformulier.
Recente projecten