Behangen

Geeft sfeer aan uw woning

Behangen

Behangen geeft karakter aan uw woning
Image

Vele mogelijkheden

Keuze uit vele kleuren en patronen
Image

Persoonlijke uitstraling

Dat wat aansluit bij uw woning
Image

Meer dan alleen uitstraling

Werkt ook versterkend
Voor elke klus is er het juiste behang. Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden en geven u het advies voor het beste soort behang, zo hoeft u zelf alleen nog maar de mooiste kleuren en/of patronen uit te zoeken voor uw woning.
Behang is een decoratieve manier om een muur te bedekken. Dit kan op een licht soort canvas of juist op heel sterk papier. Behang is een ideale muurdecoratie om vochtplekken in de muur of scheuren in de muur te verdoezelen of om de kamer een geheel eigen en exclusieve uitstraling te geven.
Joey is een serieuze en een vak bekwaam schilder. De eerste afspraak op tijd, een overzichtelijke offerte, goede uitleg en neemt er de tijd voor om het werk op te nemen. Er is een goede prijs/kwaliteit verhouding. Een echte aanrader.
Ben
Voor de tweede keer ons huis aan de buitenkant laten schilderen door Schildersbedrijf Joey Simon. Wij wilden ons huis ditmaal een tintje donkerder. Joey heeft meegekeken welke kleur het mooist is. Er is vakmanschap en top resultaat geleverd.
Marninck en Christien

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Samen kijken wij naar de beste en mooiste oplossingen binnen de ruime keuze aan behang. Na de offerte aanvraag, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
Vraag hier uw offerte aan

Diverse soorten behang

Er bestaan verschillende soorten behang. Om te weten welke soort u nodig heeft leggen wij hier uit waar iedere soort voor staat.

Papierbehang

In nieuwbouwwoningen, maar vooral in de al wat oudere woningen, wordt er gekozen vaak voor papierbehang. Zo zijn er vele varianten mogelijk zoals: een klassiek behang, extreem, structuur-, figuur- of posterbehang.

Fotobehang

Een hele muur kunt u opvrolijken en persoonlijk maken met bijvoorbeeld bloemen, dieren, zonsondergang of een eigen foto. Fotobehang geeft uw interieur een nieuwe dimensie en is in zeer veel patronen en prints leverbaar.

Vinylbehang

Behang met een vinyl toplaag wordt veel toegepast in kantoren, trappenhuizen, kinderdagverblijven en verzorgingstehuizen. Daar waar u bang bent op vette of vieze vingers op de muur, is vinylbehang ideaal. Vinylbehang is 100% afwasbaar. Ook is Vinylbehang leverbaar in rustieke en verschillende decoratieve desings.

Vliesbehang (renovlies)

Vliesbehang is gemaakt van een non-woven vlies of fleece of een combinatie van dat vlies met vinyl. Vlies is een vormvast materiaal dat geen vocht opneemt. Het krimpt niet en zet niet uit als het met de natte lijm in contact komt. Het is tevens perfect naadloos te verwerken. Deze vorm van behangen passen wij vaak toe in nieuwbouwwoningen.

Glasweefsel

Glasweefsel is ondergrondversterkend, stootvast, duurzaam en camoufleert lichte onregelmatigheden in de ondergrond. Glasweefselbehang heeft een hoge duurzaamheid en is scheur overbruggend. De eigenschappen van glasweefselbehang maken deze wandbekleding tot een veelgevraagde methode voor het afwerken van wanden in vooral nieuwbouwwoningen, bedrijfspanden en bij renovatieprojecten. Glasweefsel kan worden toegepast op nieuw of al geschilderd beton, gasbeton, schuurwerk, blauw, wit en cementpleisterwerk, spuitgips, gipselementen, gips- en kartonplaten en alle bestaande houtvezelplaten. Glasweefsel is verkrijgbaar in veel verschillende structuren. Ook is het af te werken met alle soorten muurverven en in iedere gewenste kleur.
Image

Advies buiten schilderwerk

Schildersbedrijf Joey Simon laat uw pand of woning weer stralen.
Wij zetten bijvoorbeeld uw kozijnen, deuren, dakkappel, overkapping of bijgebouw strak in de verf. U kunt zelf een verfkleur kiezen, of u door ons laten adviseren. Welke kleur en verf past het beste bij uw pand/woning? Wat is de staat van de ondergrond? We denken graag met u mee, voor een prachtig eindresultaat.

Veelgestelde vragen

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn beantwoorden wij hieronder de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Projecten