Sauswerk

Chique uitstraling voor wanden en plafonds

Sauswerk

Chique uitstraling voor wanden en plafonds
Image

Chique uitstraling

Door de lichte roller structuur
Image

Kies jouw kleur

Keuze uit alle kleuren
Image

Gemakkelijk bij te werken

Zonder zichtbaarheid
Sauswerk op wanden en plafonds kan in de meest voorkomende kleuren worden aangebracht. Aan de hand van de ondergrond bekijken wij wat het beste product is om tot het mooiste resultaat te komen.

Er zijn diverse soorten muurverf, de keuze voor de muurverf wordt bepaald door de ruimte waarin gesausd gaat worden. In een badkamer gebruiken wij bijvoorbeeld andere muurverf dan in een slaapkamer, in de meeste gevallen gebruiken wij een zeer matte latex. In vochtige ruimtes gebruiken wij een speciaal soort latex die goed tegen vocht en de temperatuurverschillen kan.

In geval van brandschade, waterschade, ernstige verkleuring of een slechte hechting gebruiken wij als eerst een speciale primer die de aangetaste ondergrond afsluit..

Joey is een serieuze en een vak bekwaam schilder. De eerste afspraak op tijd, een overzichtelijke offerte, goede uitleg en neemt er de tijd voor om het werk op te nemen. Er is een goede prijs/kwaliteit verhouding. Een echte aanrader.
Ben
Voor de tweede keer ons huis aan de buitenkant laten schilderen door Schildersbedrijf Joey Simon. Wij wilden ons huis ditmaal een tintje donkerder. Joey heeft meegekeken welke kleur het mooist is. Er is vakmanschap en top resultaat geleverd.
Marninck en Christien

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Samen kijken wij naar de beste en mooiste oplossingen voor uw sauswerk. Na de offerte aanvraag, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
Vraag hier uw offerte aan
Image

Voorbereidingen bij sauswerk

Voordat wij beginnen met uw sauswerk, treffen wij een aantal voorbereidingen. Onder deze voorbereidingen vallen het afdekken van de eventuele meubels die blijven staan of die verplaatst moeten worden en het afdekken van de vloer. Soms is het nodig dat de oppervlakte moet worden geïmpregneerd of dat er vooraf al een reparatie moet worden uitgevoerd.

Het kan voorkomen dat er vooraf schuurwerk verricht moet worden. Wij hebben hier een speciale wandschuurmachine voor incl. stofafzuiging.

Image

Hoe werkt lakspuiten?

Na het voorbereiden van de ondergrond kunnen we beginnen met het lakspuiten. Wij gebruiken binnenshuis altijd een watergedragen lak. Deze lak is oplosmiddelvrij. Ook worden alle niet te spuiten delen afgeplakt. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld de muren en ramen rondom de kozijnen.

Nadat alles netjes is afgeplakt spuiten wij het houtwerk met een airless spuitmachine. Omdat watergedragen lak relatief snel droogt, kunnen wij meerdere lagen spuiten op één dag. Ook op trappen is de lak snel droog waardoor bij het spuiten van trappen, de trap maar enkele uren niet gebruikt kan worden.

Zodra al uw houtwerk strak in de lak staat, ruimen wij al het afplakmateriaal op en is uw schilderwerk klaar! Doordat wij kwaliteit leveren tegen een scherpe prijs heeft u jarenlang plezier van mooi en strak lakspuitwerk!

Veelgestelde vragen

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn beantwoorden wij hieronder de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Recente projecten