Latex spuiten

Wanneer het écht egaal en strak moet zijn

Latex spuiten

Wanneer het écht egaal en strak moet zijn
Image

Sneller

Snel zichtbaar resultaat
Image

Egaal resultaat

Geen baanvorming
Image

Hogere laagdikte

Beschermend
Naast schilderwerk leggen wij ons ook toe op het verfspuiten van verf op de meest voorkomende ondergronden zoals wanden, kozijnen en plafonds. Muurverf spuiten geldt als één van de meest exclusieve afwerkingen door de gladde en egale uitstraling.
Het is de nieuwste techniek op verfspuitgebied. Een pomp zuigt de verf op en die wordt onder hoge druk door de spuitopening van de verfspuit geperst, de verf wordt dan verneveld door de spuitkop. Door dat de verf onder hoge druk tussen de 150 en 250 bar wordt verneveld in minuscuul kleine druppeltjes wordt de verf met een hoge snelheid op het oppervlak gespoten. Hierdoor ontstaat een egale en gladde afwerking. Latex spuiten is in elke gewenste kleur mogelijk.
Joey is een serieuze en een vak bekwaam schilder. De eerste afspraak op tijd, een overzichtelijke offerte, goede uitleg en neemt er de tijd voor om het werk op te nemen. Er is een goede prijs/kwaliteit verhouding. Een echte aanrader.
Ben
Voor de tweede keer ons huis aan de buitenkant laten schilderen door Schildersbedrijf Joey Simon. Wij wilden ons huis ditmaal een tintje donkerder. Joey heeft meegekeken welke kleur het mooist is. Er is vakmanschap en top resultaat geleverd.
Marninck en Christien

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Samen kijken wij naar de beste en mooiste oplossingen voor uw schilderwerk. Na de offerte aanvraag, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
Vraag hier uw offerte aan
Image

Latex spuiten op verschillende structuren

Naast het latex spuiten van gladde muren en plafonds, spuiten wij ook structuurachtige ondergronden met latex. Denk hierbij aan spack, spachtelputz en behang.

Afhankelijk van het soort structuur, rollen wij de muren en plafonds na. Vooral bij spachtelputz is dit nodig om de verf goed in de gaatjes van de spachtelputz te drukken.

Image

Ondergrond bij het latex spuiten

De structuurachtige muren en plafonds (vooral spack) kunnen niet afgeplakt kunnen worden. Door de korrelstructuur hecht de tape erg slecht of helemaal niet. Hierdoor is het spuiten van verschillende kleuren op structuurachtige ondergronden soms niet mogelijk. In deze gevallen spuiten wij de volledige ruimte dan in één kleur. Dit kan spierwit zijn of bijvoorbeeld gebroken wit zoals RAL9016 of RAL9010. Ook spuiten wij de groene- of bruine platen op zolders met latex. Deze platen worden veel gebruikt in de nieuwbouw. Door latex spuiten kunnen wij uw zolder snel en strak afwerken.

Veelgestelde vragen

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn beantwoorden wij hieronder de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Recente projecten