Renovlies

Afwerking nieuwbouw woning

Renovlies

Afwerking nieuwbouw woning

Renovlies is een alternatief voor stucwerk, gladde en strakke wanden met een chique uitstraling en bovenal met veel voordelen tegenover stucwerk. Wij leveren gehele nieuwbouw woningen meestal binnen een werkweek kant-en-klaar op: strak, gesausd en in iedere gewenste kleur!

Renovlies is een stuk voordeliger als stucwerk, in combinatie met schilderwerk kan dit tot wel 40% schelen. Renovlies vangt de scheuren van een nieuwbouw woning op die zich in de eerste jaren van de nieuwbouw laten zien. Doordat renovlies, scheur overbruggend is zal je dit niet zien. Wat bij stucwerk wel het geval is.

Renovlies is brandvertragend en isolerend. Renovlies kan zeer strak worden afgewerkt door alle naden en kieren af te kitten en renovlies naadloos aan te brengen is het niet te onderscheiden van stucwerk. Wij gebruiken hoge kwaliteit renovlies (200 gram), deze is kras en stootvast en sterker dan stucwerk, eventuele beschadigingen in de toekomst zijn ook zeer goed bij te werken en zie je niet meer terug.

Joey is een serieuze en een vak bekwaam schilder. De eerste afspraak op tijd, een overzichtelijke offerte, goede uitleg en neemt er de tijd voor om het werk op te nemen. Er is een goede prijs/kwaliteit verhouding. Een echte aanrader.
Ben
Voor de tweede keer ons huis aan de buitenkant laten schilderen door Schildersbedrijf Joey Simon. Wij wilden ons huis ditmaal een tintje donkerder. Joey heeft meegekeken welke kleur het mooist is. Er is vakmanschap en top resultaat geleverd.
Marninck en Christien

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Samen kijken wij naar de beste mogelijkheid voor het gebruik van renovlies. Na de offerte aanvraag, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag hier uw offerte aan

Renovlies pakket

Om u van kwalitatief Renovlies te kunnen voorzien bieden wij onderstaand pakket aan. Hieronder is een overzicht te zien van de inhoud van dit pakket.

Renovlies pakket 1

Pakket 1 is een afwerking van de wanden, waarbij wij voor u het vliesbehang aanbrengen en u zelf de wanden kan sauzen.

11,50 per m2

200 gram renovlies

Wanden egaliseren en schuren

Wanden Voorstrijken

Renovlies aanbrengen

Hoeken en naden afkitten


Offerte aanvragen
Meer over werkwijze

Renovlies pakket

Dit pakket bevat een complete afwerking, inclusief het sauzen in kleur van de wanden. 

Vanaf 15,50 per m2

200 gram renovlies

Wanden egaliseren en schuren

Wanden voorstrijken

Renovlies aanbrengen

Hoeken en naden afkitten

Aanbrengen latex schrobklasse 1 (alle kleuren mogelijk)


Offerte aanvragen
Meer over werkwijze

Lambrisering

75,- per wand

Verticale streep

50,-

Foto behang aanbrengen

9,95,- per m2 (incl. lijm excl. Behang)
Image

Wat is renovlies?

Renovlies behang staat voor renovatievlies behang. Het Renovliesbehang is en was een perfecte optie voor het herstellen van (oude) muren en (oud) stucwerk. 
De laatste 10 jaar wordt het Renovliesbehang heel veel toegepast in Nieuwbouw woningen. Het laat de beton en gips muren in uw nieuwbouwwoning er uitzien alsof deze gestuct zijn en daarbij is renovlies behang een modern alternatief voor glasvezelbehang. 

Het is een zeer hoogwaardige manier van het aanpakken van de binnenmuren van uw nieuwbouw woning of nieuwbouw appartement, daarbij is het 30 tot 40% goedkoper dan stucwerk en het materiaal is flexibel waardoor haarscheurtjes achter het Renovliesbehang niet zichtbaar worden, wat bij stucwerk wel het geval is en wat het Renovlies dus uitermate geschikt maakt voor nieuwbouwhuizen. 

Image

Werkwijze

Stap 1: Egaliseren en schuren

Over het algemeen worden nieuwbouw woningen behangklaar opgeleverd, dit is dan nog niet renovlies klaar, wij onderscheiden ons door de wanden te egaliseren tot deze volledig glad, vlak en strak zijn, op deze manier krijgt u een hoge kwaliteit wandafwerking. Ook schuren wij de wanden machinaal om de hechting van het renovlies te bevorderen.

Stap 2: Voorstrijken

Voor een optimale hechting impregneren wij de wanden met een voorstrijk middel, na het impregneren zijn de wanden klaar om het renovlies aan te brengen.

Stap 3: Renovlies aanbrengen

Het renovlies word aangebracht doormiddel van een lijmmachine, hierdoor word de lijm op de juiste manier verdeelt over het behang voor een uiterst lange duurzaamheid, wij gebruiken hiervoor 200 grams renovlies.

Stap 4: Hoeken en naden afkitten

Alle naden langs plafonds, muren en kozijnen worden afgekit met een flexibele afdichtingskit.

Stap 5: Latex aanbrengen

Alle naden langs plafonds, muren en kozijnen worden afgekit met een flexibele afdichtingskit. Wij gebruiken hiervoor een afwasbare schrobklasse 1 latex. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en dat wij hun woning kunnen opleveren zoals hun dit wensen, daarom rekenen wij voor kleuren geen toeslag.
Image

Waarom kiezen voor renovlies?

Professioneel Renovliesbehang is een zowel mooie als duurzame keuze voor op de wand. Goed geschikt bij nieuwbouw en bestaande bouw, Het zorgt voor een gladde en strakke afwerking van uw muren. Renovliesbehang geeft dezelfde uitstraling als echt stucwerk doordat de structuur van het behang niet zichtbaar is en het renovlies behang tegenwoordig meer vezels bevat. Wij brengen het behang voor u aan, waarna we het kunnen sausen in iedere kleur die u wenst. Wij adviseren u graag over de mogelijke kleuren en kunnen u voorbeelden laten zien van andere woningen waarin we Renovliesbehang hebben aangebracht. 

Ik ontvang graag een offerte

Bijkomende diensten nieuwbouw afwerking

Om u van kwalitatief Renovlies te kunnen voorzien bieden wij twee pakketten aan. Hieronder is een overzicht te zien van de inhoud van deze pakketten.

Placeholder Image

Zolder platen spuiten

Bij veel nieuwbouw woningen is de zolder voorzien van groene of bruine dakplaten. Wij kunnen deze platen voor u afwerken en in iedere gewenste kleur spuiten.

Werkwijze
Plamuren en kitten van gaatjes, kieren en naden Afplakken waar nodig Dampdoorlatende primer en schrobklasse 1 latex aanbrengen.

Prijzen worden in de offerte opgenomen. Bij vragen neem gerust contact op.

Placeholder Image

Nieuwbouw trap spuiten

Wij bieden een kostenefficiënte oplossing voor nieuwbouwtrappen, waarbij we de hele trap in elke gewenste kleur spuiten met een hoogwaardige, slijtvaste afwerking, in tegenstelling tot de gebruikelijke afwerking met bekleding.

Werkwijze
De trap ondergaat een grondige voorbereiding inclusief schuren, plamuren, kitten om kraken te voorkomen. Ook zullen we deze voorlakken en controle op oneffenheden, voordat deze met slijtvaste verf wordt afgewerkt.

Prijzen worden in de offerte opgenomen. Bij vragen neem gerust contact op.

In nieuwbouw woningen worden trappen over het algemeen opgeleverd waarbij de zijwangen en het eventuele hekwerk klaar zijn en de treden nog bekleed dienen te worden, echter is de afwerking hiervan niet te vergelijken met onze afwerking en bovendien is uw treden laten bekleden ook een kostbare uitgave. wij kunnen daarom u gehele trap spuiten in elke gewenste kleur met een hoge en bovenal slijtvaste afwerking.

Werkwijze
De trap wordt grondig geschuurd. Alle oneffenheden worden geplamuurd en alle naden worden gekit met een blijvend elastische afdichtingskit, door het kitten van de trap zal deze ook veel minder kraken. Hierna word de trap in een voorlak gespoten en nog een keer nagelopen op oneffenheden waarna de trap in een slijtvaste verf word gespoten.

Prijzen worden in de offerte opgenomen. Bij vragen neem gerust contact op.

Placeholder Image

Kozijnen, ramen en deuren spuiten

Vaak zijn de kozijnen, ramen en deuren vanaf de oplevering al klaar. Dit is helaas niet altijd van hoge kwaliteit en soms staat het zelfs nog in de voorlak en dient dit nog afgelakt te worden, wij kunnen dit doormiddel van spuitapparatuur voor u realiseren in elke gewenste kleur. Wij brengen een hoge laagdikte aan waardoor het spuitwerk zeer lang mee gaat.

Prijzen worden in de offerte opgenomen. Bij vragen neem gerust contact op.

Placeholder Image

Foto- en patroonbehang

Met foto of patroon behang kunt u een bijzondere muurdecoratie creëren waardoor u een ruimte helemaal kunt personaliseren, ook kan dit een zeer luxe uitstraling geven. Wij kunnen fotobehang in allerlei vormen aanbrengen en ervoor zorgen dat het precies past op de muur die u in gedachten heeft.

Prijzen worden in de offerte opgenomen. Bij vragen neem gerust contact op.

Veelgestelde vragen

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn beantwoorden wij hieronder de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Projecten